• Ny
Billigt glasfiberlåg
search
  • Billigt glasfiberlåg
  • Billigt glasfiberlåg
  • Billigt glasfiberlåg
  • Billigt glasfiberlåg

Billigt glasfiberlåg i diameter på Ø205 cm

795,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Fremstilles ikke

 

Dansk kvalitet

 

Bedste priser

 

Billig levering

Bemærk: det billige låg med kosmetiske skader, ridser og/eller støbefejl sendes ikke separat. Det kan kun leveres i forbindelse med køb af et vildmarksbad eller afhentes personligt på vores adresse i Hobro.

Vi opfordrer dig til at kontakte os, inden du afgiver din bestilling, så vi kan give dig opdateret information om vores aktuelle lagerstatus samt tilgængelige farvemuligheder. Antallet af de billige glasfiberlåg er begrænset. Hvis du bestiller uden at kontakte os, og vi ikke har billige glasfiberlåg på lager, vil ordren blive annulleret.

Fordel: vi giver dig mulighed for at tage et kig, inden du vælger låget fra vores lager. Vores tidligere kunder har haft mulighed for at vælge de mest fejlfri og æstetisk tiltalende glasfiberlåg med færrest kosmetiske og fysiske defekter 

Tip&Trick #1: glem ikke at beskytte vildmarksbadets glasfiber topkant mod ridserne og brug skum eller gummibånd hele vejen rundt på indersiden af glasfiberlåget.

Tip&Trick #2: det anbefales at benytte mindst tre gummistropper for at sikre, at glasfiberlåget beskyttes mod vindpåvirkning.

Bemærk, at billederne af produktet, der vises, ikke nødvendigvis afspejler eventuelle kosmetiske fejl, og de præsenterer et bredt udvalg af tilgængelige farver.


Farve: KOKSGRÅ, HVID, HAVBLÅ.

Billig glasfiberlåg
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.