Levering af vildmarksbad og sauna

fra Vildmarksbad ApS

- - - - - - -  

 1. Kunden vælger det ønskede produkt på hjemmesiden.
 2. Kunden kan enten betale hele beløbet (100%) eller 30% af beløbet. Efter betalingen starter produktionen af vildmarksbadet eller saunaen. Når produktet er udarbejdet, vil der blive sendt billeder af produktet til godkendelse hos kunden. Derefter betales det resterende beløb på 70%, hvis ikke det fulde beløb er betalt ved ordrens afgivelse.
 3. Produktionstiden på et vildmarksbad er mellem 2-4 uger. Dette er inklusiv leveringstid. Kontakt os for produktionstid ved køb af en sauna.
 4. Vi tjekker for fejl og mangler inden levering, så kunden får det perfekte vildmarksbad eller sauna.
 5. Vildmarksbadet bliver pakket på en palle (diameter 80-120 cm). Hvis vildmarksbadet er produceret med en intern ovn vil diverse elementer blive opbevaret inde i selve vildmarksbadet. Er vildmarksbadet bestilt med en ekstern ovn, vil den blive pakket på en yderlig palle og diverse elementer vil også blive pakket på den palle, så som trapper, pumper skorsten m.m.
 6. Når produktet er i produktion, bestiller vi transporten og informerer kunden om den planlagte leveringstid. 
 7. Normalt bliver vildmarksbadet eller saunaen laveret med en mindre lastbil (længde 3-5m), nogle gange kan det forekomme, at de bliver fragtet på en stor lastbil (12m). Kunden bedes informere os om muligheder for levering.
 8. Kunden sørger selv for aflæsning af vildmarksbadet eller saunaen fra lastvognen. Det kan sagtens klares af 3-5 personer (afhænger af størrelse og vægt). Aflæsningen kan også udføres ved hjælp af en kran.
 9. Hvis kunden ikke har mulighed for selv at aflæsse lastvognen, skal kunden informer os herom. Det er muligt at tilkøbe levering med gaffeltruck mod et ekstra gebyr på 1.000-3.000 DKK afhængigt af, hvilket produkt der er tale om. Kontakt os for nærmere information om denne mulighed.
 10. Efter levering skal produktet pakkes ud, opsættes og tilsluttes med diverse elementer. F.eks. kan der være et eksternt komfur der skal tilsluttes. Dette vil kræve lidt tid.
 11. Der er GRATIS standard levering uden kran til adresser i Jylland og brofaste øer. Levering på adresser til Sjælland koster kr. 1.495,-. For levering af diverse elementer til vildmarksbadet eller sauna kan der blive opkrævet et ekstra gebyr. Kontakt os angående dette.
 12. Vi levere vores produkter næsten fuld samlet. 

Opdateret: 02.07.2020

Levering

Levering

Levering

Levering af vildmarksbad og sauna

Levering af vildmarksbad og sauna

Levering af vildmarksbad og sauna

Levering af vildmarksbad og sauna