• På tilbud!
  • -1.000,00 kr.
search

Brændefyret ofuro siddebadekar "Silkeborg"

13.950,00 kr.
12.950,00 kr. Spar 1.000,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Kan bestilles & fremstilles

 

Dansk kvalitet

 

Bedste priser

 

Billig levering

Brændefyret ofuro siddebadekar SILKEBORG +

Med en så lang historie med terapeutiske fordele er det ikke underligt, at vildmarksbadene er så populære i dag! Det er virkelig ingen stor hemmelighed, hvorfor vores vildmarksbade koster meget mindre. En typisk forhandler sælger kun et par vildmarksbade om måneden, og så skal gøre flere tusinde kroner fortjeneste på hver for at blive i erhvervslivet. Med vores fabrik-direkte-til-forbruger-program, vi sælger masser af SPAerne  med kun en meget lille fortjeneste på hver. Med ingen mellemmand går disse besparelser til dig.

Vi kan fremstille ofuro siddebadekaret med ekstern brændeovn for 1-2 mennesker.

Tæthed af træbade Træbade og også koldvandsbade er ikke tæt i begyndelsen når der ifyldes vand, man skal forvente at der vil gå dage før de er tætte , man skal holde dem fyldt med vand og justere stålbånd efter behov , efter nogle dage bør badet være stort set tæt. Hvis det ikke tætnes så anvendes det gamle svenske og finske husråd med at smide fin savsmuld i vandet samtidig med at det fyldes op.

Badekar

Gran

Beregnet til

1-2 personer

Ovn

Udvendig brændeovn – rustfri stål - AISI 430

Længde

~ 1650 mm

Bredde

~ 900 mm

Udvendig højde

~ 100 mm

Indvendig højde

~ 890 mm

Total vægt

~ 130 kg

Kapacitet

~ 1.000 l

Opvarmningstid

Til 37-39 °C ca. 1,5 timer

Farve

Remmers farvepaletten

Følger med

Sibirisk grantræ badekar, udvendig trappestige i sibirisk gran, rustfri tøndebånd, rustfri udvendig brændeovn; 2m rustfri skorsten med tag, rustfri skruer, rustfri udvendig vandhane, bænke, pagaj i sibirisk gran, standard to års garanti.Kvalitetspolitik hos Hyg-ge ApS

Ved at gøre et godt stykke arbejde, vinder vi tillid. Derfor holder vi, hvad vi lover og lever op til de forventninger, som kunderne har til os. Vi er fleksible og indstillede på at udbygge samarbejdet med vores kunder.

Ved at omsætte kundens behov og forventninger til færdige produkter, med de aftalte egenskaber og med korrekt og ensartet kvalitet, med høj leveringssikkerhed samt med aftalt serviceniveau, skaber vi grundlaget for, at kunderne kommer igen.

Nøgleord: vildmarksbad, vildmarksbade, hottube, sauna, saunaer, vildmarksbad af træ, udendørs Jacuzzi, udendørsspa, udespabad, udespa, vildmarksbad med brændeovn, gas eller el, stort udvalg af hottubs og saunaer, vildmarksbad glasfiber, Nordisk termotræ, rustfri stål, vildmarksbad med bobler, vildmarksbad med massager, vildmarksbad med SPA, udendørs bruser, tønde sauna til haven, saunatønder, træhytte, billige vildmarksbad, billige hytter, billige saunaer.

Download

Brugsanvisning

Læs omhyggeligt den brugsanvisning før ibrugtagning

Download (490.02k)
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.