Levering af vildmarksbad og sauna

hos Vildmarksbad IVS

- - - - - - -  

1. Kunden vælger det ønskede produkt på hjemmesiden.

2. Kunden kan enten betale hele beløbet (100%) eller 30% af beløbet. Efter betalingen begynder vildmarksbadet eller saunaen at blive produceret. Når produktet er produceret vil der blive sendt billeder af produktet, som kan blive godkendt af kunden, og derefter betales det resterende 70% af beløbet.

3. Vildmarksbadet tager mellem 2-4 uger at blive produceret, inklusiv leveringstid. Forhør os angående sauna.

4. Vi tjekker for fejl og mangler, så kunden kan få den perfekte vildmarksbad eller sauna.

5.  Vildmarksbadet vil blive pakket på en palle (diameter 80-120cm), hvis vildmarksbadet er produceret med en internovn vil diverse elementer blive opbevaret inde i selve vildmarksbadet. Er vildmarksbadet bestilt med en ekstern ovn vil den blive pakket på en yderlig palle og diverse elementer vil også blive pakket på den palle, så som trapper, pumper skorsten etc.

6. Når produktet bliver produceret vil vi finde en transport mulighed og kunden vil blive informeret angående den planlagte leveringstid.

7. Normalt bliver vildmarksbadet eller sauna laveret med en mindre lastbil (længde 3-5m), nogle gange kan det forekomme at de vil bliver fragtet på en stor lastbil (12m). Kunden bedes at informer os om muligheder for levering.

8. Kunden skal selv tage sig af, hvordan vildmarksbadet eller saunaen skal losses af lastvognen. Det kan sagtens klares af 3-5 personer (afhænger af størrelse og vægt). Losningen kan gøres med kran.

9. Hvis kunden ikke har mulighed for selv at losse af, skal kunden informer os. Der er mulighed for at levere vildmarksbadet eller saunaen med en gaffeltruck, som vil blive opkrævet et ekstra gebyr (1.000-3.000 DKK)

10. Efter leveringen skal produktet pakkes ud og tilsætte diverse elementer så som, hvis det er en ekstern komfur skal den kun tilsluttes, dette vil kræve lidt tid.

11. Der er total GRATIS levering på vores vildmarksbade, for diverse elementer til vildmarksbadet eller sauna kan der blive opkrævet ekstra gebyr. Forhør hos os angående dette.

12. Vi levere vores produkter næsten fuld samlet. 

Opdaterede: 24.11.2019

Levering

Levering

Levering

Levering af vildmarksbad og sauna

Levering af vildmarksbad og sauna

Levering af vildmarksbad og sauna

Levering af vildmarksbad og sauna